T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Sincik İlçe Devlet Hastanesi

yusufmudür.jpg

Yusuf DEMİR
İdari ve Mali İşler Müdürü

1981 yılında Sincik’te doğdu. Babasının adı Abuzer annesinin adı Keziban’dır. İlköğrenimini Sincik Yusufhan İlkokulu’nda orta ve lise öğrenimini Sincik Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulunda Mezun oldu. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünde mezun oldu.2007 yılında İstanbul Bağcılar Demirkapı Sağlık Ocağına Sağlık Teknikeri olarak atandı.  2010 yılında İstanbul Bağcılar Toplum Sağlığı Merkezi’ne ataması yapıldı. 2011 yılında Sincik İlçe Devlet Hastanesi’nin kurulması ile birlikte alt bölge tayini ile Sincik İlçe Devlet Hastanesi’ne ataması yapıldı. 1 yıl aynı Kurumda Sağlık Teknikeri olarak çalıştı. 2012 yılında Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nun kurulması ile birlikte Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atanan Yusuf DEMİR, halen görevine devam etmektedir. Evli ve 2 kız 1 erkek olmak üzere 3 çocuk babasıdır.