T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Sincik İlçe Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 16/07/2018

WhatsApp Image 2018-07-16 at 14.10.46.jpeg
Hastanemizde İkinci Diş Ünitide Kuruldu

Sincik İlçe Devlet Hastanemize yeni alınan   diş ünitinin   kurulumu yapılmış olup,  2 Diş Hekimi ile halkımıza hizmet vermektedir.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan; Sincik İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan SARIGÜL“ Diş Polikliniğinde hastalarımıza diş çekimi, diş taşı temizliği, kanal tedavisi, protez işlemleri yapılmakta, ayrıca diş hekimlerimizin salı ve perşembe günleri 17:00 -20:00 saatlerinde ek mesai yapmaları, acil hastalar için haftanın 4 günü icap nöbet tutmalarından dolayı hasta memnuniyeti üst düzeydedir. Yeni kurulan diş üniti ile birlikte hem hizmet kalitesini yükseltmekte hem de hasta sevklerinin önüne geçmiş bulunmaktayız” dedi.

Sözlerine devam eden SARIGÜL; Diş Üniti alımı sürecinde emeği geçen ve hastanemizin her türlü olanakları için desteğini esirgemeyen başta   Adıyaman   İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan ÖZ  ve  ekibine  teşekkürlerini sunarak, daima en iyi sağlık  hizmeti vermeye devam edeceklerini  belirtti.